Made by Stef verzorgt uw interieurbouw in Utrecht e.o.

Met maatwerk meubels zorgt u voor echte eyecatchers in uw interieur. Made by Stef is het bedrijf in de interieurbouw in Utrecht voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt.  Made by Stef gaat graag met u om de tafel om al uw wensen te bespreken voor mooie meubels op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat mij weten waar u naar op zoek bent!

Met maatwerk meubels zorgt u voor echte eyecatchers in uw interieur. Made by Stef is het bedrijf in de interieurbouw in Utrecht voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt.  Made by Stef gaat graag met u om de tafel om al uw wensen te bespreken voor mooie meubels op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat mij weten waar u naar op zoek bent!

Interieurbouw Utrecht

Misschien is het interieur van uw woning of bedrijf toe aan een frisse, nieuwe look. Het is ook mogelijk dat u al heel lang op zoek bent naar één speciaal meubel, maar helaas vindt u dat steeds maar niet. U wilt geen standaard meubels, maar iets wat u onderscheidt ten opzichte van anderen. Want hoe fijn is het als u iets kunt laten maken dat helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet? Iets dat volledig aansluit op uw identiteit en de stijl die u wilt uitdragen? Dat kan een kast op maat zijn, maar ook een bureau van hoogwaardig materiaal. Interieurbouwer Made by Stef in Utrecht e.o. levert maatwerk meubels afgestemd op iedere wens. Wanneer u meubels op maat laat maken, is er zoveel meer mogelijk dan wanneer u gebruik maakt van standaard meubilair. De stijl, de materialen en de afmetingen bepaalt u immers  zelf, samen met mij,  interieurbouwer Made by Stef. Samen bekijken we wat uw wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden voor de perfecte maatwerk meubels in uw interieur.

 

PORTFOLIO

Recente projecten

Maatwerk meubels zorgen voor echte eyecatchers in uw interieur

Interieurbouwer Utrecht

Als interieurbouwer houd ik ervan om mijn klanten een zo duidelijk en volledig mogelijk beeld te geven van wat zij kunnen verwachten . Mensen zijn nu eenmaal erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. En geef ze eens ongelijk: als u investeert in een mooi nieuw maatwerk meubel, wilt u het uiteraard zo snel mogelijk kunnen bewonderen en opnemen in het interieur. Daarom maak ik voor mijn klanten graag een zeer uitgebreide tekening in 3D uitvoering. Zo wordt al  in één oogopslag duidelijk hoe het kersverse meubel er uit komt te zien. Bovendien wordt zo uw nieuwe kast op maat al bijna tastbaar. U ziet hem al pronken in uw bedrijfsruimte nog vóórdat hij er staat.

Schets

Om tot een eerste idee te komen beginnen we met een schets.

3D Otwerp

Het 3D ontwerp wordt getekend in SketchUp. In dit programma wordt het meubel volledig uitgetekend. Aan de hand van het model kunnen zo definitieve keuzes worden gemaakt.

Materiaal

Door verschillende materialen te vergelijken kunnen we de juiste keuze maken.

Sfeerbeeld

Vanuit de 3D tekening wordt een afbeelding gecreëerd. Aan dit beeld worden de gekozen materialen toegevoegd om een realistisch beeld te krijgen.

Meubels opmaat met uw wensen als basis

Als professional in de interieurbouw in Utrecht luister ik heel goed naar mijn klanten. Dat is enorm belangrijk. Zeker ook in het ontwerpproces. Een mooi meubel op maat ontwerpen doe ik namelijk niet alleen, maar samen met de klant. Feitelijk is het ontwerpproces een samenspel van twee partijen, met ieder een eigen inbreng. Misschien heeft u zelf al goede ideeën die ik met mijn expertise en ervaring kan aanvullen. Zo brengen we samen uw persoonlijke ideeën en wensen naar een hoger niveau. Of wellicht beseft u zelf nog niet wat er allemaal mogelijk is binnen de interieurbouw en staat u versteld van alle beschikbare opties. Daarom is juist goede advisering zo essentieel. Een eerlijk, vakkundig en duidelijk advies  uitbrengen naar de klant is dan ook een vast en onmisbaar onderdeel van mijn werkwijze.

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 26-B
3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht