Made by Stef meubelmaker in Houten e.o.

Maatwerk meubels leveren u jarenlang plezier op. Timmerman en meubelontwerper Made by Stef is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels op maat. Een gepassioneerd expert die de wensen van de klant altijd hoog op zijn lijstje heeft. Zo komt hij samen met u tot het beste eindresultaat.

Meubels opmaat zoals u ze wilt hebben

Wellicht gaat u verhuizen en heeft u mooie nieuwe inrichting nodig. Dat hoeft natuurlijk niet het geval te zijn, maar het kan zijn dat u met de tijd mee wil gaan en gewoon eens toe bent aan wat nieuwe meubels.  Alles is mogelijk. Zo kunt ook al heel lang op zoek zijn naar dat ene prachtige kastje dat u in uw hoofd heeft, maar eigenlijk nergens aantreft in de winkels. En de meubels die iedereen al in huis heeft zijn het toch niet helemaal naar uw mening. U bent hoe dan ook op zoek naar iets bijzonders, iets dat helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen. In Houten e.o. vindt u wat u zoekt bij een meubelmaker die gespecialiseerd is in meubels op maat. Als u maatwerk meubels laat maken is er werkelijk van alles mogelijk. Gelukkig maar, want zo wordt een meubel pas echt persoonlijk. Helemaal naar uw eigen wensen en ideeën. Zo bepaalt u zelf de stijl, de afmetingen en het materiaal. Uiteraard gebeurt dit alles in samenspraak met de meubelontwerper die u op professionele wijze kan adviseren. Een keuken vervaardigd uit de mooiste materialen, een bijzonder kast van muur tot muur…..het kan allemaal! Of wat dacht u van een prachtig nieuw bed met bijpassende kast waar uw TV naadloos in past? Heeft u een specifieke wens? Dan hoor ik dat graag.  Ik, meubelmaker Made By Stef hoor namelijk graag wat uw behoeften zijn en kom graag langs bij u in Houten. Zo starten we samen een mooi project op weg naar het meubel van uw dromen.

PORTFOLIO

Recente projecten

Waarom kiest u voor meubelmaker Made by Stef?

Omdat u alleen met een écht gepassioneerd timmerman in zee wilt gaan
Omdat u iemand zoekt die goed naar uw wensen luistert om vervolgens samen met u tot het perfecte resultaat te komen
Omdat u het fijn vindt om goed te worden geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden door iemand die met u meedenkt
Omdat u op zoek bent naar meubels op maat van hoogwaardig materiaal
Omdat u graag een meubel wilt dat is geïnspireerd op de laatste trends uit de markt
Omdat u graag al vooraf een duidelijk beeld wilt krijgen van het ontwerp van uw nieuwe maatwerk meubel

Meubels op maat volgens de laatste trends

Al jaren ben ik zeer gepassioneerd uitvoerder van het timmermansvak. Ik ben echter van mening dat  passie alleen niet genoeg is. Nog belangrijker is misschien wel de fijne samenwerking met mijn klanten. Want een meubel ontwerpen is feitelijk teamwork. Alleen met goed teamwork ontstaat er eindresultaat van de juiste perfectie. En dit resultaat kunnen we echt alleen sámen tot stand brengen. Met twee partijen dus. Mijn klanten hebben vaak al heel goede ideeën, zo heeft u die vast ook. U heeft mogelijk zelf al mooie dingen gezien die als voorbeeld kunnen dienen.  Heel graag mix ik uw ideeën met die van mijzelf. Mijn ervaring en expertise komen hierbij zeer goed van pas. Zo ontstaat uiteindelijk een heel uniek eindproduct. Een meubel dat alleen ú heeft en waar u trots op kunt zijn. Ik hecht er veel belang aan dat mijn klanten worden voorzien van het beste advies. Mogelijk zijn er dingen waar u vooraf nog niet aan heeft gedacht. Soms is het lastig om uw verbeeldingskracht goed in te zetten in dit proces, maar daarbij help ik u graag.  De mogelijkheden die er zijn neem ik allemaal met u door. Als alle behoeften en ideeën helder zijn, ik u zo volledig mogelijk heb geadviseerd en we het eens zijn over het beoogde eindresultaat, ontvangt u van mij een gedetailleerde 3D tekening van uw nieuwe meubel op maat. Mijn klanten vinden het altijd prettig om op deze manier een goed beeld te krijgen van bijvoorbeeld de kast op maat die ze door mij laten maken. De uiteindelijke productie doe ik dan wel zelf, maar eigenlijk hebben we het meubel toch echt sámen gemaakt. Nu kunt vooraf al een beetje gaan fantaseren over hoe het meubel in uw woning zal staan. Ik heb mij als meubelontwerper de laatste jaren steeds verder verdiept in het proces van ontwerpen en het bijbehorende tekenproces. Mijn kennis hieromtrent is steeds groter geworden. Ook is mijn ervaring hiermee met de jaren gegroeid. Met als resultaat dat ik u nu deze fijne service kan bieden aan u als klant. De tekening maakt het proces compleet. Mede daarom willen klanten graag met mij werken. Het is nu eenmaal heel fijn om een mooie, gedetailleerde tekening te hebben en zo te weten wat u kunt verwachten. Verheugt u zich er al op? Laten we in gesprek gaan en samen kijken wat ik voor u kan betekenen!

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 26-B
3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht