Uw meubelmaker in IJsselstein e.o. Dat is made by Stef!

Wie wil er nu geen mooie meubels in huis, op kantoor of op alle andere denkbare plekken waar u graag bent? Meubelmaker Stef is de vakman die u moet hebben. Made by Stef is namelijk dé meubelmaker in IJsselstein en omstreken die uw dromen waarmaakt op gebied van meubels en interieur.

Met maatwerk meubels zorgt u voor echte eyecatchers in uw interieur. Made by Stef is het bedrijf in de interieurbouw in Utrecht voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt.  Made by Stef gaat graag met u om de tafel om al uw wensen te bespreken voor mooie meubels op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat mij weten waar u naar op zoek bent!

Meubelontwerper IJsselstein

Het kan voorkomen dat u een meubel wilt dat niemand anders heeft, dat helemaal speciaal voor u is gemaakt. Gewoon iets unieks, iets waarvan iedereen denkt: “Waar komt dat nu vandaan?” Ik weet zeker dat ik u verder kan helpen. Ik maak namelijk meubels op maat. Dat doe ik met veel plezier en liefde. En dat doe ik niet alleen, dat doe ik samen met u. Ik geloof namelijk in samenwerken. Dat is ook de kracht van hoe ik te werk ga; u als klant en ik werken écht samen. Samen bespreken we het ontwerp en de materialen. Zo gaan we samen een mooi proces door. Het uiteindelijke maatwerk meubel dat ontstaat komt altijd voort uit een mengeling van ideeën. Die van u en die van mij. U komt het met oorspronkelijke idee, ik denk met u mee, ik adviseer u en samen schaven we niet zo lang bij tot u 100% tevreden bent. Dat is fijn toch? Ik kan dus niet wachten. U ook niet?

 

Waarom kiest u voor timmerman Made by Stef?

• Omdat u alleen met een écht gepassioneerd timmerman in zee wilt gaan;
• Omdat u iemand zoekt die goed naar uw wensen luistert om vervolgens samen met u tot het perfecte resultaat te komen;
• Omdat u het fijn vindt om goed te worden geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden door iemand die met u meedenkt;
• Omdat u op zoek bent naar meubels op maat van hoogwaardig materiaal;
• Omdat u graag een meubel wilt dat is geïnspireerd op de laatste trends uit de markt;
• Omdat u graag al vooraf een duidelijk beeld wilt krijgen van het ontwerp van uw nieuwe maatwerk meubel.

 

PORTFOLIO

Recente projecten

Maatwerk meubels zorgen voor echte eyecatchers in uw interieur

Meubels op maat

Mooie meubels op maat zijn een lust voor het oog en van absolute meerwaarde voor uw interieur. Made by Stef is dé meubelmaker in IJsselstein. Een vakman met passie die volledig is toegewijd aan het beste resultaat. Een creatieveling de graag met u meedenkt om zo tot het perfecte meubel te komen.  Want een meubel op maat is altijd bijzonder. Gewoon nét een stukje unieker, omdat niemand anders het heeft. Niet dezelfde kast, niet hetzelfde bed, niet dezelfde tafel. Nee, gewoon écht helemaal anders dan anders.  Iets dat alleen ú heeft en dat ook nog eens precies past in dat ene bijzondere hoekje in huis. En van een uniek meubelstuk in huis of op kantoor zult u zeker plezier hebben, al is het maar omdat u weet én ziet dat er met zoveel passie en expertise aan is gewerkt. Samen met meubelmaker Stef maakt u uw eigen wensen tot werkelijkheid. Want van het begin tot het einde neemt hij u mee in een ontwerpproces waarbij uw wensen centraal staan.

Schets

Om tot een eerste idee te komen beginnen we met een schets.

3D Otwerp

Het 3D ontwerp wordt getekend in SketchUp. In dit programma wordt het meubel volledig uitgetekend. Aan de hand van het model kunnen zo definitieve keuzes worden gemaakt.

Materiaal

Door verschillende materialen te vergelijken kunnen we de juiste keuze maken.

Sfeerbeeld

Vanuit de 3D tekening wordt een afbeelding gecreëerd. Aan dit beeld worden de gekozen materialen toegevoegd om een realistisch beeld te krijgen.

Meubelmaker IJsselstein

Timmerman werd ik niet zomaar. Alhoewel ik al jong bezig was met mijn hobby timmeren. Nee, er zit een verhaal aan vast. Mijn eigen verhaal. Na het behalen van mijn havodiploma voldeed ik maar wat graag aan de verwachtingen van anderen. Een hbo-opleiding volgen, dat was dus wat ik moest gaan doen. En dat deed ik ook. Vond ik het leuk? Nee. Werd ik er blij van? Nee. Ik brak mijn opleiding dus af. En wat wilde ik dan? Afbreken was in ieder geval het beste wat ik voor mezelf kon doen. Ondertussen had ik een bekende van mij een eigen bedrijf. Hier werden mooie dingen gemaakt. Er werd getimmerd om precies te zijn. Maatwerk meubels. Ik mocht daar van alles gaan doen en werd een aantal mooie ervaringen rijker. Iets in mij ging weer helemaal ‘aan’. De liefde voor dit vak ontpopte zich opnieuw volledig. Nu, zoveel jaren verder, mag ik het mooiste vak dat er is voor mezelf uitoefenen. Het mooie vak van meubelontwerper. Wat geeft het een voldoening om mensen te kunnen helpen met mijn talent. Wat mag ik voor u ontwerpen en maken? Ik hoor het graag!

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 26-B
3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht