Made by Stef is uw meubelmaker in Utrecht e.o.

Mooie meubels op maat zijn een lust voor het oog en een aanwinst voor uw interieur. Made by Stef is dé meubelmaker in Utrecht. Een vakman met passie die volledig is toegewijd aan het beste resultaat. Een creatieveling de graag met u meedenkt om zo tot het perfecte meubel te komen.

Meubels op maat

 U wilt iets unieks, iets wat niemand anders heeft en wat bovendien helemaal past in het plaatje dat u mooi vindt. Een standaard meubel voldoet hier niet altijd aan. Goed om te weten dat u in Utrecht e.o. terecht kunt bij een meubelmaker die gespecialiseerd is in maatwerk meubels. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u meubels op maat laat maken. En bovendien wordt alles helemaal naar uw persoonlijke wensen gemaakt. U bepaalt namelijk samen met de meubelmaker de afmetingen, materialen en stijl. Een praktische kast op maat van wand tot wand, een keuken van enkel de materialen die u mooi vindt…. En ziet u zichzelf al liggen in dat comfortabele nieuwe bed? Of wat vindt u van het idee om vanuit dat comfortabele nieuwe bed te kunnen zappen naar uw TV in het meubel dat er precies omheen past? Alles kan! Made by Stef luistert graag naar uw wensen. Zo maken we uiteindelijk samen uw dromen waar.

PORTFOLIO

Recente projecten

Samenwerking vind ik belangrijk

Meubelontwerper  Utrecht

Als meubelmaker ben ik een vakman met passie. Niet alleen mijn passie is van belang. Een goede samenwerking met mijn klanten vind ik namelijk enorm belangrijk. Dat is ook echt nodig, want alleen dán kunnen we samen voor het beste resultaat gaan. Het ontwerpen doe ik dan in feite ook niet alleen, maar samen met mijn klanten. Als meubelontwerper maak je namelijk gebruik van een samenkomst van ideeën. Deze zijn zowel afkomstig van de klant als van mijzelf, vermengd met alle kennis en ervaring die ik heb als meubelmaker. Daarom is goede advisering van essentieel belang. Op die manier kunnen alle ideeën op de juiste manier worden gecombineerd. U kunt er dus zeker van zijn dat ik niet alleen met veel enthousiasme en creativiteit uw meubel op maat zal ontwerpen en maken, maar dat u ook nog eens goed geadviseerd wordt over alle mogelijkheden die u wellicht vooraf zelf niet had kunnen bedenken. Dan is het juist fijn als iemand met expertise en ervaring met u meedenkt. Vanzelfsprekend begint alles met een goed ontwerp dat tot de verbeelding spreekt. En zeker ook het ontwerpen is Made by Stef op het lijf geschreven. Doordat ik als meubelmaker mezelf flink heb ontwikkeld op het gebied van ontwerpen, zult u bij mij vooraf een zeer duidelijk beeld kunnen krijgen van het maatwerk meubel dat ik voor u maak. Het ontwerpproces is namelijk een specialisme geworden, dat onderscheidend is van de meeste andere werkwijzen. Met een mooie tekening in 3D uitvoering ziet u als het ware uw nieuwe meubel al perfect geïntegreerd in de rest van uw interieur. De ervaring heeft mij geleerd dat klanten dit als zeer prettig ervaren. En als mijn klanten blij zijn, ben ik dat uiteraard ook!

Schets

Om tot een eerste idee te komen beginnen we met een schets.

3D Otwerp

Het 3D ontwerp wordt getekend in SketchUp. In dit programma wordt het meubel volledig uitgetekend. Aan de hand van het model kunnen zo definitieve keuzes worden gemaakt.

Materiaal

Door verschillende materialen te vergelijken kunnen we de juiste keuze maken.

Sfeerbeeld

Vanuit de 3D tekening wordt een afbeelding gecreëerd. Aan dit beeld worden de gekozen materialen toegevoegd om een realistisch beeld te krijgen.

Maatwerk meubels volgens de laatste trends

De wereld van het interieurdesign staat niet stil. Er gebeurt voortdurend van alles wat onze smaak en stijl steeds weer doet veranderen. Gelukkig maar, want zo blijft ook het vak van meubelmaker dynamisch, voortdurend in ontwikkeling en dus nooit hetzelfde. Wat drie jaar geleden hip and happening was, kan morgen ouderwets genoemd worden. Wat morgen ouderwets genoemd wordt, kan volgend jaar juist heel trendy zijn. Zo blijf ik als meubelmaker in Utrecht e.o. ook steeds in beweging en mijzelf opnieuw ontwikkelen. Dat is een must binnen dit vak en dat vind ik ook belangrijk. En dat maakt het bovendien leuk en spannend om dit mooie vak uit te voeren. Bij het ontwerpen van meubels op maat houd ik nauwlettend in de gaten wat er in de markt gebeurt. Het liefst lever ik maatwerk meubels volgens de laatste trends en met een eigentijds design. Inspelen op de trends binnen de huidige markt doe ik dan ook graag. Meubels maken die echt in de kijker mogen staan, daar houd ik van. Meubels waar mijn klanten nog nét even wat langer naar blijven kijken omdat ze zo mooi zijn en dus gezien mogen worden. Zo kunt u bij mij rekenen op trendy maatwerk meubels van materialen die daarbij passen.

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 26-B
3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht