Made by Stef. Meubelmaker in Woerden e.o.

Met meubels op maat haalt u echte aandachttrekkers in huis. Niet alleen in huis, want misschien kunt u zelfs ook heel goed een nieuw maatwerk meubel gebruiken op kantoor. Goed om te weten dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Alles is bespreekbaar. Van kast tot tafel, van bed tot volledig nieuw interieur. Meubelmaker Made by Stef gaat graag met u in gesprek hierover. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is hij uw partner op het gebied van meubelontwerpen. U kunt altijd contact opnemen om uw wensen door te spreken. Samen bespreken met Stef bespreekt u dan de mogelijkheden en maakt u samen uw dromen waar.

Met maatwerk meubels zorgt u voor echte eyecatchers in uw interieur. Made by Stef is het bedrijf in de interieurbouw in Utrecht voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt.  Made by Stef gaat graag met u om de tafel om al uw wensen te bespreken voor mooie meubels op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat mij weten waar u naar op zoek bent!

Meubels op maat volgens de laatste trends

Niets is zo veranderlijk als de mens. Wat nu in de mode is, vinden we over een paar jaar niet meer mooi. En waarvan we nu vinden dat het ’t daglicht niet kan verdragen, daarvan vinden we over een tijdje dat het helemaal fantastisch is en prachtig om naar te kijken. Zo is het altijd al geweest en zo zal het altijd gaan. Dat maakt het vak van Meubelmaker Stef zo mooi; de dynamiek is er altijd. En de veranderingen zorgen altijd voor iets leuks, iets nieuws én het feit dat je als meubelmaker niet stil hoeft te staan. Want ook een meubelontwerper als Made by Stef blijft zich ontwikkelen. Zo kan hij altijd aansluiten bij de nieuwste trends en wensen van de klant. En dat is fijn en gewenst!

 

PORTFOLIO

Recente projecten

Maatwerk meubels zorgen voor echte eyecatchers in uw interieur

Hoogwaardige materialen

Meubelmaker Stef maakt graag gebruik van hoogwaardige materialen. Dat is zo goed als een vanzelfsprekendheid. Deze materialen zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar passen ook nog eens perfect in het tijdsbeeld. En niet te vergeten: ze moeten mooi zijn. Vaak gebruikt hij plaatmateriaal uit het hogere segment. Dit vormt een uitstekende basis voor de meubels van nu. En niet onbelangrijk; dit type materiaal wordt continu aangepast op basis van de laatste inzichten. Qua afwerking hiervan zijn de mogelijkheden heel veelzijdig. Denk aan olie, houtbeits of spuitwerk. Stef vindt het belangrijk dat de sfeer van het materiaal en van het meubel exact op elkaar zijn afgestemd. Zo vormt alles samen uiteindelijk een echt mooi geheel.

Schets

Om tot een eerste idee te komen beginnen we met een schets.

3D Otwerp

Het 3D ontwerp wordt getekend in SketchUp. In dit programma wordt het meubel volledig uitgetekend. Aan de hand van het model kunnen zo definitieve keuzes worden gemaakt.

Materiaal

Door verschillende materialen te vergelijken kunnen we de juiste keuze maken.

Sfeerbeeld

Vanuit de 3D tekening wordt een afbeelding gecreëerd. Aan dit beeld worden de gekozen materialen toegevoegd om een realistisch beeld te krijgen.

Meubelontwerper Woerden

Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van het eindproduct blijven wij samen in gesprek. U als klant en ik als meubelontwerper én meubelmaker. Het ontwerpproces is nu eenmaal een samenspel van twee partijen. Het is goed om met elkaar te blijven praten over wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Als meubelmaker vind ik dit gezamenlijke proces enorm belangrijk. Tijdens ons eerste contact geeft u mij al een idee in de richting van wat u wilt. Daarna kan het handig zijn om één of meerdere voorbeelden te sturen waarmee ik aan de slag ga. Ik start dan het ontwerpproces voor uw maatwerk meubel op. Ook kan ik dan al een richtprijs geven. Het is namelijk ook altijd fijn om te weten waar u aan toe bent en hierover in gesprek te zijn. Ook voor mij als meubelmaker is dit prettig, want zo weet ik al snel in het proces waarmee ik rekening moet houden qua budget. Als de basis staat, zullen we misschien nog een paar keer om te tafel moeten zitten om met elkaar de details te bespreken. Natuurlijk kunnen we ook op een andere manier contact hebben om alle puntjes op de i te zetten. Alles voor een goede en fijne samenwerking!
Voor veel mensen is het fijn als zij vooraf kunnen zien wat ze kunnen verwachten van mijn werk. Het is heel prettig dat ik gespecialiseerd ben in het ontwerpen en het bijbehorende tekenproces. Dit waarderen mijn klanten ook en dit maakt dat zij graag door mij hun meubels laten ontwerpen en maken. Het werkt vaak heel verhelderend voor mensen als zij eerst een perfecte 3D tekening ontvangen. Deze tekening is een getailleerde weergave van het meubel. Zo kunt u precies zien wat u kunt verwachten van mijn werk. Het is toch prachtig om al vooraf te kunnen zien hoe de nieuwe kast op maat al tot leven komt op slechts een stuk papier? Zo krijgt u er nog meer zin in het meubel in gebruik te gaan nemen.

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 26-B
3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht