Made by Stef. Verzorgt uw interieurbouw in Zeist e.o.

Maatwerk meubels leveren u jarenlang plezier op. Timmerman en meubelontwerper Made by Stef is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels op maat. Een gepassioneerd expert die de wensen van de klant altijd hoog op zijn lijstje heeft. Zo komt hij samen met u tot het beste eindresultaat.

Meubelmaker Zeist

Misschien is het interieur van uw woning of bedrijf toe aan een frisse, nieuwe look. Het is ook mogelijk dat u al heel lang op zoek bent naar één speciaal meubel, maar helaas vindt u dat steeds maar niet. U wilt geen standaard meubels, maar iets wat u onderscheidt ten opzichte van anderen. Want hoe fijn is het als u iets kunt laten maken dat helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet? Iets dat volledig aansluit op uw identiteit en de stijl die u wilt uitdragen? Dat kan een kast op maat zijn, maar ook een mooi keukenblok van hoogwaardig materiaal. Interieurbouwer Made by Stef in Utrecht e.o. levert maatwerk meubels afgestemd op iedere wens. Wanneer u meubels op maat laat maken, is er zoveel meer mogelijk dan wanneer u gebruik maakt van standaard meubilair. De stijl, de materialen en de afmetingen bepaalt u immers zelf, samen met mij, interieurbouwer Made by Stef. Samen bekijken we wat uw wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden voor de perfecte maatwerk meubels in uw interieur.

PORTFOLIO

Recente projecten

Waarom kiest u voor meubelmaker Made by Stef?

Omdat u alleen met een écht gepassioneerd timmerman in zee wilt gaan
Omdat u iemand zoekt die goed naar uw wensen luistert om vervolgens samen met u tot het perfecte resultaat te komen
Omdat u het fijn vindt om goed te worden geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden door iemand die met u meedenkt
Omdat u op zoek bent naar meubels op maat van hoogwaardig materiaal
Omdat u graag een meubel wilt dat is geïnspireerd op de laatste trends uit de markt
Omdat u graag al vooraf een duidelijk beeld wilt krijgen van het ontwerp van uw nieuwe maatwerk meubel

Meubelontwerper Zeist

Ik vind het heel fijn om mijn klant een goed beeld te kunnen geven van wat zij kunnen verwachten van het maatwerk meubel dat ik ga maken. Nieuwsgierig als mensen zijn, is het heel leuk om alvast een glimp van het uiteindelijk resultaat te kunnen weergeven. Dat mensen nieuwsgierig zijn is natuurlijk ook heel logisch: als u ervoor kiest om in een meubel op maat te investeren, dan wilt u deze natuurlijk het liefst deze nog vandaag in het echt zien of zelfs al een mooi plekje in huis geven. Mijn klanten krijgen om deze reden een gedetailleerde tekening in 3D versie. Deze is heel uitgebreid. Zo weet u direct wat u kunt verwachten van uw mooie nieuwe meubel. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om deze alvast te kunnen bewonderen, als is het alleen nog maar op papier.

Ontwikkelingen in de meubelbranche

Ook in de meubelbranche is er altijd dynamiek. Steeds zullen de voorkeuren voor stijlen en materialen weer anders worden. En dat is mooi, want dit zorgt ervoor dat het vak van meubelontwerper altijd aan verandering onderhevig is. Zeker ook in de wereld van het timmermansvak. Zo mag ik in ieder geval altijd weer nieuwe dingen ontwerpen en andere meubels vervaardigen. Het zorgt er ook voor dat ik mezelf kan en mag blijven ontwikkelen. En dat is leuk! Niet alleen leuk, wat mij betreft is het ook gewoon heel erg nodig om mijn werk goed te kunnen blijven uitvoeren en zo aan de wensen van mijn klanten te kunnen voldoen. Als ik een meubel voor een klant ontwerp, sta ik altijd even stil bij wat er in de markt gebeurt. Deze ontwikkelingen houd ik dan ook zeer goed in de gaten. Ik heb een persoonlijke voorkeur voor het leveren van eigentijdse ontwerpen die passen in het beeld van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Op deze trends inspelen doe ik dan ook het liefst. Mijn hart ligt het meest bij de meubels die echt eyecatchers vormen binnen een interieur. Het type meubel waarvoor je je nog even omdraait. Klanten weten mij te vinden voor trendy meubels op maat, gemaakt van perfect bijpassend materiaal. Dat laatste mag wat mij betreft ook echt niet ontbreken bij een mooi meubel. Want een écht mooi meubel vraagt om hoogwaardig materiaal van de beste kwaliteit. Binnen het hogere segment kies ik dan ook het meest mooie en geschikte materiaal voor de meubels die ik maak. Vaak gaat het dan ook om hoogwaardig plaatmateriaal. Uiteraard van de meest stevige kwaliteit die er is. Dit plaatmateriaal is heel geschikt voor verschillende soorten afwerking. Denk hierbij aan afwerkingsvormen als olie, houtbeits en spuitwerk. Fineer is een dunne houtlaag van gelijkmatige dikte. Wat prettig is aan plaatmateriaal, is dat het altijd is afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Dat is ook zeker een voordeel ten opzichte van massief hout. Ook op het gebied van de te gebruiken materialen gebeurt er dus nog altijd van alles. Dat maakt ook dat plaatmateriaal zich uitstekend leent voor de combinatie met eigentijdse ontwerpen. Het totaalplaatje van meubel en materiaal is zo helemaal compleet. Wat kan ik voor u ontwerpen en maken?

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 30

3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht