Made by Stef Timmerman in Utrecht e.o.

Maatwerk meubels leveren u jarenlang plezier op. Timmerman en meubelontwerper Made by Stef is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels op maat. Een gepassioneerd expert die de wensen van de klant altijd hoog op zijn lijstje heeft. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Maatwerk meubels volgens de laatste trends

Op het gebied van interieur gebeurt er altijd van alles.  Dat maakt het vak voor mij als timmerman euk en afwisselend. Want ook de inrichting van uw woning of bedrijfspand is niet voor altijd en dus aan mode onderhevig.  Stijlen en smaken veranderen voortdurend. Wat vijftien jaar geleden nog hip was, past nu misschien niet meer bij uw smaak, maar wordt over een paar jaar juist weer trendy en ‘retro’ genoemd.  Zo blijft de wereld van het interieur in beweging. Altijd vol dynamiek en in ontwikkeling. Als timmerman ga ik daar graag in mee. Binnen het vak van timmerman, houd ik altijd oog voor de laatste trends en ontwikkelingen, dus ik volg deze op de voet. Ik heb dan ook een voorkeur voor maatwerk meubels die passen in het design van de dag van vandaag. Écht mooie meubels op maat die een eyecatcher vormen innen uw totale interieur. Meubels die er uitspringen en gezien mogen worden. Meubels waar je nog eens een extra rondje om heenloopt omdat ze zo bijzonder zijn. Daar werk ik als timmerman graag aan.  Deze mooie meubels maak ik uiteraard graag kwaliteit. Dat hoort erbij en dat is voor mij vanzelfsprekend. Ik werk het liefst met materialen die passen binnen het tijdsbeeld, vaak is dit plaatmateriaal uit het hogere segment. Juist omdat dit soort materiaal meegaat met nieuwste ontwikkelingen, is het heel goed te gebruiken als basis voor moderne maatwerk meubels. Zo kunt u er bij mij altijd op rekenen dat het meubelontwerp en het gekozen materiaal feilloos op elkaar zijn afgestemd.

PORTFOLIO

Recente projecten

Waarom kiest u voor timmerman Made by Stef?

Omdat u alleen met een écht gepassioneerd timmerman in zee wilt gaan
Omdat u iemand zoekt die goed naar uw wensen luistert om vervolgens samen met u tot het perfecte resultaat te komen
Omdat u het fijn vindt om goed te worden geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden door iemand die met u meedenkt
Omdat u op zoek bent naar meubels op maat van hoogwaardig materiaal

Omdat u graag een meubel wilt dat is geïnspireerd op de laatste trends uit de markt
Omdat u graag al vooraf een duidelijk beeld wilt krijgen van het ontwerp van uw nieuwe maatwerk meubel

Meubelontwerper Utrecht

Ik voer het vak van timmerman uit met veel passie. Dit alleen is naar mijn mening niet genoeg. Het is ook belangrijk om goed te kunnen samenwerken. Een goede samenwerking met mijn klanten is zelfs van essentieel belang. Alleen hierdoor ontstaat er een eindresultaat van perfecte kwaliteit. Een resultaat dat we écht samen, dus met twee partijen, tot stand hebben gebracht. U heeft als klant wellicht al een heel goed idee. Graag doe ik daar vanuit mijn kennis en ervaring als timmerman een extra schepje met goede ideeën bovenop.  Deze mix van gezamenlijke creativiteit maakt het uiteindelijke product uniek. Zelf vind ik het dan ook belangrijk om mijn klanten een zo goed en volledig mogelijk advies te geven bij de keuzes die zij maken.  Er zijn altijd wel zaken waar nog niet aan gedacht is. Of er zijn mogelijkheden die men zich vooraf nog niet had kunnen inbeelden. Ik neem ze graag met u door als onderdeel van het ontwerpproces. Als de wensen eenmaal in kaart zijn gebracht, de juiste advisering is meegenomen en de neuzen dezelfde kant op staan, zal ik er alles aan doen om u een zo goed mogelijk beeld te geven van uw nieuwe meubel op maat. Het is fijn als u een juist en helder beeld kunt krijgen van het maatwerk meubel dat we feitelijk samen hebben ontworpen.  Zo kunt u vooraf al een beetje genieten van de kast op maat die nog niet fysiek in uw woning staat. Om mijn klanten dit duidelijke beeld te kunnen bieden, heb ik mij als timmerman in Utrecht e.o. steeds verder verdiept in het ontwerpen en het tekenproces dat daarbij hoort. Daarom komen klanten ook graag bij mij, want wat is er nu leuker dan uw maatwerk meubel al van alle kanten goed te kunnen bewonderen nog vóórdat het bij u in de woonkamer staat? Met een mooie tekening kunt u zich pas echt verheugen op het moment dat uw unieke meubel wordt geïnstalleerd.

Mijn bedrijf

Stef Brouwer

Stef Brouwer

Eigenaar,

Ontwerper,

Meubelmaker

E: info@madebystef.nl
T: 06 13616706

Jong, enthousiast en vol met ideeën.

 

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken. Soms is het belangrijk dat een meubel heel praktisch is in het gebruik, op andere momenten gaat het vooral om het ontwerp. Voor mij is het vooral belangrijk om goed met de klant samen te werken, zo kunnen we samen voor het beste resultaat gaan.

De werkplaats

De Wilgenakker

In dit creatieve gebouw, midden in een landelijke omgeving, is mijn werkplaats gevestigd.

 

LOCATIE

Noord IJsseldijk 26-B
3402 PH IJsselstein

CONTACT

Start een project met mij!

LOCATIE

Wonend regio Utrecht

TELEFOON

06 13616706

MAIL

Info@madebystef.nl

LATEN WE EEN PROJECT STARTEN!

Laat hieronder een bericht achter aan mij

Stuur Bericht